Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R84a98d62e60k 52K11e21t26z61l

28. 3. 2017 18:01

Karma pro Vás, hezky řečeno!

Jenom bych doplnil, pokud mohu, že největším klackem není EET, ale zátěž vysokých odvodů podnikatelů - DPH, sociální, zdravotní, superhrubá mzda, daň z příjmu a další nepřímé daně.

Kdyby byly odvody alespoň poloviční - lidé by "raději" platili daně...

2 0
možnosti
Foto

Šikovnej ;-) Naprostý souhlas a karma R^

3 0
možnosti

....R^ ....mladý muži .... CHVÁLÍM a uděluji karmu :-). Jen se už ve svém věku obávám, že na pootočení toho babišovsko - socdemáckého kormidla a odstanění té byrokratické klaky bude v budoucnu zapotřebí pořádná rebelie, vzpoura, anebo REVOLUCE. A protentokrát ,,nesametová" tzn.trochu drsnější, aby si ti ,,roznašeči dobra" též alespoň jednou v životě uvědomili, že je skutečně všude CHLÉB O DVOU KŮRKÁCH!!

4 0
možnosti

Je to tak, jak jste popsal, snad ještě s dodatkem, že trend neobyčejně sílí ! Otázka ovšem zní - A komu to tedy vlastně vadí !? Odpověď - Pak, asi lidem přemýšlivým, pracovitým a samostatným ! Pověstná červená nit - celých dějin ! Typičtí nepřátelé, státem určovaného pokroku. Dobrý režim je pak ten, kdy se jedinec přesvědčí, že makat - vzdělávat se - převzít riziko za svůj osud, se prostě vyplácí ! To zpětně dokládá zastoupení střední třídy - Ani oligarchisticky bohatá - nicméně ani pod taktovkou pokrokových stran - chudá ! ... Dnešní stav - normalizace ducha ... !:-)

2 0
možnosti

Pokud vím byly vládou schváleny první dvě etapy zavedení EET a s těmi souhlasím i já. Jenže není to tak dávno, přišpendlil k tomu ministr Babiš ještě další dvě etapy. A ty by skutečně už se dotkly drobných živnostníků. V první a druhé etapě jde o obchody a restaurace což už vstoupilo v platnost. Kdo v tomto oboru chce podnikat, tak podniká a neukončil kšeft. O těch dalších dvou etepách má se teprve rozhodovat ve vládě. Zatím socdemáci a lidovci s tou Babišovou variantou nesouhlasí.

1 5
možnosti
Foto

Doplnila bych, že kdo chce v obchodě neb restauraci dnes podnikat - pod palbou tolika i duplicitních kontrol, stále se měnících zákonných a podzákonných norem, se strachem před pochybením a likvidační pokutou je na úrovni sebevraha. A k tomu dehonestován na "zloděje".

11 1
možnosti

Zasloužíte si za váš postoj karmu mladý muži.R^To je neustálé úsilí levice spotřebovávat a nic nevytvářet.

12 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1378x
Jsem členem děčínské ODS. Svobodu namísto regulací. 

 

Seznam rubrik