Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žebříček korupce může být také signálem pro ty zahraniční "investory", kteří čekají na možnost někoho podplatit a vidí, že se podplácení zlevnilo.

0 0
možnosti

Naivní článek naivního mladého člověka. Trochu mi to připomíná "přemluv bábu, přemluv dědka volit pravici". Doufat ve zvolení správných politiků je hezké, ale kteří to podle autora jsou? Dokonalí politici neexistují, nezbývá než volit menší zlo. Evropská unie určitě potřebuje reformu, ale kdo ji provede, když státy vysílají do EP a EK politiky "druhé třídy"? Katastrofa ale nastane, pokud se EU rozpadne. To bude konec mírové epochy v Evropě a poměrně rychlý úpadek většiny evropských států, které samostatně nemají šanci konkurovat velkým světovým hráčům.

0 3
možnosti
MC

Opravil bych vás v tom, že se nejedná o politiky "druhé třídy" ale o levicové pacholky vedoucí EU do záhuby. Obroda musí přijít zprava, ale socialisticky sociální koledy bohužel v lidskou mysl nakazily natolik, že je spíše logický a praktický rozpad zběsilého staveníEU a bodovat vztahy od dobrých fundamentálních reálných základů.

1 0
možnosti
JSS

Milý mladý pane,

fajn, že se do toho pouštíte. V první řadě se musí razantně změnit financování pol. stran, tj. jen za omezené členské příspěvky k úrovni běžných platů a pak jen za úspěšného kandidáta ve volbách a to ještě progresivní sazbou pro malé strany a naopak okleštěné pro velké. To ze zásad povede pro prosazování lidí automaticky jen ze zásady a spojené se stranickým programem. Odpadnou političtí paraziti a těch je většina.

Kdo to ovšem zařídí? Ne ti dnešní u koryt. Ti musí být vyházeni a to svede jen masa lidí......

0 0
možnosti
VV

Myslim, ze s tema komikama co se usadili na hrade a v podhradi se to nikomu nepovede.

Ale mohli bychom treba zacit hledat ten malej aluminiovej klicek.

1 2
možnosti
Foto

Politik je profesionální zločinec, který olupuje lidi skrze zákony, které vydává.

0 0
možnosti
MC

R^Napsal jste toho dost s čím nelze než souhlasit, ale klíč k odemčení bohužel není v myslích levicové většiny, která maří lidskou důstojnost, tvůrčí úsilí tolik nezbytné k životu. Falešně navoněný altruismus levicových zlodějů vede společnosti celého světa k záhubě.

5 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1378x
Jsem členem děčínské ODS. Svobodu namísto regulací. 

 

Seznam rubrik